Nauta Bandenservice in Groningen

Al meer dan twintig jaar is Nauta Autobandenservice een begrip in de Groningse autowereld. Ons compacte team, bestaande uit vier vakkundige monteurs, is al jarenlang gevestigd aan de Scandinaviëweg 14. Kom gerust langs en maak kennis met Nauta Autobandenservice.

Nauta Autobandenservice Klanten

Klantvriendelijkheid staat bij Nauta Autobandenservice altijd voorop! En dat is te merken. Wij geven onze klanten een persoonlijke benadering en garanderen een goede kwaliteit. Onze monteurs werken stuk voor stuk al jaren in de autobranche en verstaan hun vak als geen ander. Bij Nauta Autobandenservice werken we altijd snel en nauwkeurig. Bovendien bent u bij ons altijd verzekerd van een scherpe prijs en van goed afgeleverd werk.  

Nauta Autobandenservice Diensten

Bij Nauta Autobandenservice zijn we van alle markten thuis. Wij bieden zowel diensten, zoals bijvoorbeeld het balanceren en uitlijnen van uw auto, als onderdelen aan. Onze trots is de verkoop van Nokian banden. Deze Finse banden scoren al twaalf jaar erg hoog in diverse bandentests en wij zijn de enige dealer in Groningen die deze banden levert. Ook voor andere onderdelen, zoals accu’s en schokdempers kunt u bij ons terecht. Nauta Autobandenservice is in het bezit van de nieuwste computerapparatuur, wat zorgt voor een optimale kwaliteit.

 • Bel voor een afspraak!
  050 314 4022
 • Offerte
  Vraag direct een offerte
  aan! Klik hier.
 • Openingstijden

  Maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00
  Zaterdag van 9.00 tot 13.00

 • VACO
 • RDW Erkend