logo nauta

Over Nauta Groningen

Nauta Bandenservice in Groningen

Al meer dan twintig jaar is Nauta Autobandenservice een begrip in de Groningse autowereld. Ons compacte team, bestaande uit vier vakkundige monteurs, is na jarenlang gevestigd te zijn aan de Scandinaviëweg 14, verhuisd naar de Rouaanstraat 18a. Kom gerust langs en maak kennis met Nauta Autobandenservice.

Het team van Nauta Autobanden

Nauta Autobandenservice Klanten

Klantvriendelijkheid staat bij Nauta Autobandenservice altijd voorop! En dat is te merken. Wij geven onze klanten een persoonlijke benadering en garanderen een goede kwaliteit. Onze monteurs werken stuk voor stuk al jaren in de autobranche en verstaan hun vak als geen ander. Bij Nauta Autobandenservice werken we altijd snel en nauwkeurig. Bovendien bent u bij ons altijd verzekerd van een scherpe prijs en van goed afgeleverd werk.

Nauta Autobandenservice Diensten

Bij Nauta Autobandenservice zijn we van alle markten thuis. Wij bieden zowel diensten, zoals bijvoorbeeld het balanceren en uitlijnen van uw auto, als onderdelen aan. Onze trots is de verkoop van Nokian banden. Deze Finse banden scoren al twaalf jaar erg hoog in diverse bandentests en wij zijn de enige dealer in Groningen die deze banden levert. Ook voor andere onderdelen, zoals accu’s en schokdempers kunt u bij ons terecht. Nauta Autobandenservice is in het bezit van de nieuwste computerapparatuur, wat zorgt voor een optimale kwaliteit.

 

quotes
No nonsens en eerlijk
 
 No nonsens en eerlijk verhaal bij reparaties , je weet precies waar je aan toe bent.
Fijne garage om heen te gaan, de koffie staat klaar en vaak klaar terwijl U wacht.

quotes

 

De mannen van Nauta staan voor u klaar!

Plaats een terugbel verzoek

place
Rouaanstraat 18a
9723 CC Groningen                    
phone
050 - 314 40 22                      
mail
info@nauta-banden.nl

 

logo      logo vaco

050 314 4022
Bel voor een afspraak OF Nauta

Nauta Autobandenservice is al ruim twintig jaar gevestigd in Groningen.