• Altijd voldoende banden op voorraad
 • Klantenbeoordeling: 9,6
 • Opslag van uw winter/zomerbanden

Onderhoud auto Groningen

Auto onderhoud

Het belang van goed onderhoud

Voor veel mensen is hun voertuig een belangrijk bezit. Naar het werk met de auto, de kinderen van school halen of gewoon lekker op pad in de weekenden. De auto is voor velen onmisbaar. Om uw wagen in goede staat te houden, is regelmatig onderhoud van groot belang. Door uw auto af en toe te laten nakijken voorkomt u namelijk onnodige reparaties. Bovendien weet u dan zeker dat de auto waarin u rijdt veilig en betrouwbaar is.

Maak een afspraak

Onderhoud door Nauta Autobandenservice

Nauta Autobandenservice verzorgt zowel kleine als grote beurten voor uw auto. De controles hangen af van bijvoorbeeld het autotype en het aantal kilometers op de teller. Bij een kleine beurt nemen wij onder andere uw verlichting, bandenprofiel en remmen onder de loep en vervangen wij het oliefilter en de motorolie. Bij een grote beurt kijken we uw hele auto na en vervangen we meerdere onderdelen. Heeft u vragen over een kleine of een grote beurt, autotypes of prijzen, dan kunt u ons altijd bellen.

Nauta Autobandenservice

Maak een afspraak

Bel ons voor een afspraak  050 314 40 22 of plaats een terugbel verzoek:

Onze merken

 

Reviews

 • 5 / 5
  Snel geholpen aan een set nieuwe banden, vriendelijke en kundige mensen, in een halfuur was het klaar. En niet te duur.
 • 5 / 5
  Prima plek & sneller geholpen dan ik verwacht had. Kon na uurtje terugkomen, toen ik persoonlijk kwam informeren hoe wat en wanneer. En klaar terwijl ik mocht wachten en blijven toe kijken hoe ze vakkundig me auto aan het uitlijnen waren.
 • 5 / 5
  Eerste keer hier (03-2023) met een 25 jaar oude Volvo. Ben snel en vriendelijk geholpen. Ik kon wachten op mijn APK en in een klein half uur was ik al weer klaar. Ook fijn dat ik makkelijk op het terrein kon parkeren, iets wat bij sommige garages echt een drama kan zijn. Ik beveel ze daarom van harte aan.
 • 5 / 5
  Top-adres. Aanrader. Ambachtelijk. Toegankelijk. Zij zetten nét die extra paar stappen - voor een nette prijs. Met toewijding. Deskundig.
 • 5 / 5
  Nu twee keer APK en reparatie laten doen. Kortom: top service, vakkundig, betrouwbaar en snel. Zeker een aanrader!!

 

Bekijk alle reviews

Afspraak maken met Nauta Bandenservice?

Heeft u vragen, wilt u een afspraak maken of een keer langskomen in onze garage? U kunt contact met ons opnemen via e-mail of ons bellen op 050 314 4022. Onze monteurs staan u graag te woord. Nauta Bandenservice in Groningen is van alle markten thuis. Zo voorzien wij uitstekend in uw behoefte en garanderen wij de kwaliteit die u verdient.

Contact opnemen

© Nauta Bandenservice | Privacy verklaring