• Altijd voldoende banden op voorraad
 • Klantenbeoordeling: 9,6
 • Opslag van uw winter/zomerbanden

APK keuring Groningen

APK keuring Groningen

APK keuring is verplicht

Voor bijna alle autobezitters is de APK-keuring een terugkerende verplichting. Eigenaren van auto's zijn wettelijk verplicht om één keer in de één of twee jaar hun auto te laten keuren. U zit er misschien niet altijd op te wachten, maar de APK keuring is een noodzakelijk kwaad. Door regelmatig uw auto te laten keuren, blijft deze veilig en in goede staat. Zo gaat uw auto langer mee en hoeft u zich niet druk te maken over de betrouwbaarheid van uw bolide.

Maak een afspraak

APK keuring door Nauta Autobandenservice

I s het weer tijd voor uw APK controle? Dan kunt u deze door ons laten uitvoeren, wij zijn namelijk een RDW erkend keuringstation. Maak bij ons een afspraak voor een APK keuring en de mannen van Nauta maken het voor u in orde.

APK

Maak een afspraak

Bel ons voor een afspraak  050 314 40 22 of plaats een terugbel verzoek:

Onze merken

 

Reviews

 • 5 / 5
  Snel geholpen aan een set nieuwe banden, vriendelijke en kundige mensen, in een halfuur was het klaar. En niet te duur.
 • 5 / 5
  Prima plek & sneller geholpen dan ik verwacht had. Kon na uurtje terugkomen, toen ik persoonlijk kwam informeren hoe wat en wanneer. En klaar terwijl ik mocht wachten en blijven toe kijken hoe ze vakkundig me auto aan het uitlijnen waren.
 • 5 / 5
  Eerste keer hier (03-2023) met een 25 jaar oude Volvo. Ben snel en vriendelijk geholpen. Ik kon wachten op mijn APK en in een klein half uur was ik al weer klaar. Ook fijn dat ik makkelijk op het terrein kon parkeren, iets wat bij sommige garages echt een drama kan zijn. Ik beveel ze daarom van harte aan.
 • 5 / 5
  Top-adres. Aanrader. Ambachtelijk. Toegankelijk. Zij zetten nét die extra paar stappen - voor een nette prijs. Met toewijding. Deskundig.
 • 5 / 5
  Nu twee keer APK en reparatie laten doen. Kortom: top service, vakkundig, betrouwbaar en snel. Zeker een aanrader!!

 

Bekijk alle reviews

Afspraak maken met Nauta Bandenservice?

Heeft u vragen, wilt u een afspraak maken of een keer langskomen in onze garage? U kunt contact met ons opnemen via e-mail of ons bellen op 050 314 4022. Onze monteurs staan u graag te woord. Nauta Bandenservice in Groningen is van alle markten thuis. Zo voorzien wij uitstekend in uw behoefte en garanderen wij de kwaliteit die u verdient.

Contact opnemen

© Nauta Bandenservice | Privacy verklaring