• Altijd voldoende banden op voorraad
 • Klantenbeoordeling: 9,6
 • Opslag van uw winter/zomerbanden

Aircoservice Groningen

Aircoservice

Airconditioning in de auto

Airconditioning in de auto is bijna niet meer weg te denken. Meer dan de helft van de personenauto's in Nederland is tegenwoordig uitgerust met een airco. Toch heeft dit luxe hulpmiddel ook nadelen. Een airconditioning in een personenauto is een kwetsbaar systeem dat onderhoud nodig heeft. Een kapotte airco kan fiks in de papieren lopen. Het is dan ook heel belangrijk om af en toe uw airconditioning te laten nakijken. Dat voorkomt dure reparaties en een hoop gedoe.

Maak een afspraak

Airconditioningservice bij Nauta Autobandenservice

Komt er te weinig koele lucht uit uw airco, ruikt deze lucht onfris of doet uw airconditioning het helemaal niet meer? Dan kunt u terecht bij Nauta Autobandenservice. Wij hebben ruime ervaring met airconditioningsystemen in voertuigen. Met al uw vragen over een kapotte airco of onderhoud van een airconditioning kunt u dus bij ons terecht.

Autogarage

Maak een afspraak

Bel ons voor een afspraak  050 314 40 22 of plaats een terugbel verzoek:

Onze merken

 

Reviews

 • 5 / 5
  Snel geholpen aan een set nieuwe banden, vriendelijke en kundige mensen, in een halfuur was het klaar. En niet te duur.
 • 5 / 5
  Prima plek & sneller geholpen dan ik verwacht had. Kon na uurtje terugkomen, toen ik persoonlijk kwam informeren hoe wat en wanneer. En klaar terwijl ik mocht wachten en blijven toe kijken hoe ze vakkundig me auto aan het uitlijnen waren.
 • 5 / 5
  Eerste keer hier (03-2023) met een 25 jaar oude Volvo. Ben snel en vriendelijk geholpen. Ik kon wachten op mijn APK en in een klein half uur was ik al weer klaar. Ook fijn dat ik makkelijk op het terrein kon parkeren, iets wat bij sommige garages echt een drama kan zijn. Ik beveel ze daarom van harte aan.
 • 5 / 5
  Top-adres. Aanrader. Ambachtelijk. Toegankelijk. Zij zetten nét die extra paar stappen - voor een nette prijs. Met toewijding. Deskundig.
 • 5 / 5
  Nu twee keer APK en reparatie laten doen. Kortom: top service, vakkundig, betrouwbaar en snel. Zeker een aanrader!!

 

Bekijk alle reviews

Afspraak maken met Nauta Bandenservice?

Heeft u vragen, wilt u een afspraak maken of een keer langskomen in onze garage? U kunt contact met ons opnemen via e-mail of ons bellen op 050 314 4022. Onze monteurs staan u graag te woord. Nauta Bandenservice in Groningen is van alle markten thuis. Zo voorzien wij uitstekend in uw behoefte en garanderen wij de kwaliteit die u verdient.

Contact opnemen

© Nauta Bandenservice | Privacy verklaring