• Altijd voldoende banden op voorraad
 • Klantenbeoordeling: 9,6
 • Opslag van uw winter/zomerbanden

Diensten Nauta Bandenservice

Ons team van monteurs maakt gebruik van de nieuwste computerapparatuur en we geven op het uitbalanceren maar liefst 5000 km garantie! Voor het uitlijnen gebruiken we de “John Been Visualiner 3-D”, op het gebied van uitlijnen de top! Daarnaast kunt u bij ons terecht voor de aircoservice: reparatie en onderhoud van diverse merken.

Uitlijnservice

Uitlijnservice

Om uw banden langer in een goede staat te houden, kunt u ervoor kiezen uw banden één keer in de zoveel tijd uit te laten lijnen.

Lees meerchevron_right
Aircoservice

Aircoservice

Airconditioning in de auto is bijna niet meer weg te denken. Meer dan de helft van de personenauto's is tegenwoordig uitgerust met een airco.

Lees meerchevron_right
Onderhoud

Onderhoud

Om uw wagen in goede staat te houden, is regelmatig onderhoud van groot belang. Door uw auto te laten nakijken voorkomt u namelijk onnodige reparaties.

Lees meerchevron_right
APK keuring

APK keuring

Is het weer tijd voor uw APK controle? Dan kunt u deze door ons laten uitvoeren, wij zijn namelijk een RDW erkend keuringstation.

Lees meerchevron_right

Onze merken

 

Reviews

 • 5 / 5
  Snel geholpen aan een set nieuwe banden, vriendelijke en kundige mensen, in een halfuur was het klaar. En niet te duur.
 • 5 / 5
  Prima plek & sneller geholpen dan ik verwacht had. Kon na uurtje terugkomen, toen ik persoonlijk kwam informeren hoe wat en wanneer. En klaar terwijl ik mocht wachten en blijven toe kijken hoe ze vakkundig me auto aan het uitlijnen waren.
 • 5 / 5
  Eerste keer hier (03-2023) met een 25 jaar oude Volvo. Ben snel en vriendelijk geholpen. Ik kon wachten op mijn APK en in een klein half uur was ik al weer klaar. Ook fijn dat ik makkelijk op het terrein kon parkeren, iets wat bij sommige garages echt een drama kan zijn. Ik beveel ze daarom van harte aan.
 • 5 / 5
  Top-adres. Aanrader. Ambachtelijk. Toegankelijk. Zij zetten nét die extra paar stappen - voor een nette prijs. Met toewijding. Deskundig.
 • 5 / 5
  Nu twee keer APK en reparatie laten doen. Kortom: top service, vakkundig, betrouwbaar en snel. Zeker een aanrader!!

 

Bekijk alle reviews

Afspraak maken met Nauta Bandenservice?

Heeft u vragen, wilt u een afspraak maken of een keer langskomen in onze garage? U kunt contact met ons opnemen via e-mail of ons bellen op 050 314 4022. Onze monteurs staan u graag te woord. Nauta Bandenservice in Groningen is van alle markten thuis. Zo voorzien wij uitstekend in uw behoefte en garanderen wij de kwaliteit die u verdient.

Contact opnemen

© Nauta Bandenservice | Privacy verklaring