• Altijd voldoende banden op voorraad
 • Klantenbeoordeling: 9,6
 • Opslag van uw winter/zomerbanden

Banden

Nauta Bandenservice

Particulieren

Iedere weggebruiker heeft z'n eigen wensen. De één wil banden met een sportief karakter, de ander met een comfortabel karakter. Banden komen dan ook in vele soorten en maten. Wij adviseren u welke band het beste bij u past in termen van duurzaamheid, prestatie en weggedrag. Wij kunnen uw banden vullen met stikstof in plaats van lucht: dat zorgt voor constante optimale prestatie van uw band. Ons paradepaardje is de Nokian band. Wij zijn namelijk exclusief dealer van Nokian banden voor Groningen (kwaliteit uit Finland; 12 jaar als beste uit de test). Wij bieden een ruim assortiment én opslag van uw zomerbanden en/of winterbanden.

Maak een afspraak

Bedrijven

Wij leveren aan en monteren ook voor garages en andere bedrijven.

Autobanden

Maak een afspraak

Bel ons voor een afspraak  050 314 40 22 of plaats een terugbel verzoek:

Onze merken

 

Reviews

 • 5 / 5
  Snel geholpen aan een set nieuwe banden, vriendelijke en kundige mensen, in een halfuur was het klaar. En niet te duur.
 • 5 / 5
  Prima plek & sneller geholpen dan ik verwacht had. Kon na uurtje terugkomen, toen ik persoonlijk kwam informeren hoe wat en wanneer. En klaar terwijl ik mocht wachten en blijven toe kijken hoe ze vakkundig me auto aan het uitlijnen waren.
 • 5 / 5
  Eerste keer hier (03-2023) met een 25 jaar oude Volvo. Ben snel en vriendelijk geholpen. Ik kon wachten op mijn APK en in een klein half uur was ik al weer klaar. Ook fijn dat ik makkelijk op het terrein kon parkeren, iets wat bij sommige garages echt een drama kan zijn. Ik beveel ze daarom van harte aan.
 • 5 / 5
  Top-adres. Aanrader. Ambachtelijk. Toegankelijk. Zij zetten nét die extra paar stappen - voor een nette prijs. Met toewijding. Deskundig.
 • 5 / 5
  Nu twee keer APK en reparatie laten doen. Kortom: top service, vakkundig, betrouwbaar en snel. Zeker een aanrader!!

 

Bekijk alle reviews

Afspraak maken met Nauta Bandenservice?

Heeft u vragen, wilt u een afspraak maken of een keer langskomen in onze garage? U kunt contact met ons opnemen via e-mail of ons bellen op 050 314 4022. Onze monteurs staan u graag te woord. Nauta Bandenservice in Groningen is van alle markten thuis. Zo voorzien wij uitstekend in uw behoefte en garanderen wij de kwaliteit die u verdient.

Contact opnemen

© Nauta Bandenservice | Privacy verklaring